Trimmauspalvelut

Trimmauspalvelut

Hoidamme kaiken rotuisten koirien pesut, trimmaukset, siistimiset, kynsienleikkuut, korvakarvojen nyppimiset ja muut hoitopalvelut toiveidesi mukaan. Palvelut tähtäävät koiran ja omistajan yhteiseen hyvinvointiin. Hoidettu ja hyvinvoiva koira on ilo silmälle ja kunniaksi omistajalleen.

tasselitTrimmaajat osaavat käsitellä koiria ja ymmärtävät niiden käyttäytymistä. Koirien trimmaus on rankkaa käsityötä ja usein trimmaamiseen kuluu pesuineen hyvinkin 1,5 – 2,5 tuntia. Vaativan näyttelytrimmin tekemiseen voi hyvinkin mennä jopa kaksinkertainen aika.

Trimmauskeskus Divassa teemme rodunomaisen kotitrimmin kaikille koiraroduille, sekä myös kaikille monirotuisille asiakkaan toiveen mukaisesti.

Näyttelytrimmaus Divassa onnistuu vehnäterriereille, kerrynterriereille ja portugalinvesikoirille.

Trimmaamossa on mukavat valoisat tilat ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota trimmattavien asiakkaiden viihtyvyyteen. Pyrimme pitämään trimmaustilat rauhallisina ja meillä on useampi huone käytössä trimmausasiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi.

Pennut ja iäkkäät koirat ovat myös tervetulleita trimmaamoon ja niistä pidetään erityisen hyvää huolta trimmaten ne lempeästi ja varoen.

trimmaus