Trimmaajat

Trimmaajat

Tarja Kallström
tarja_ruben

Olen ollut koirien kanssa tekemisissä lähes koko ikäni. Olen kasvattanut vehnäterriereitä vuodesta 1993 kennelnimellä Musca-Rosán ja kotona vehnien lisäksi meillä on vuodesta -95 koko ajan ollut myös portugalinvesikoiria. Sen vuoksi olenkin erikoistunut ja sydäntä lähellä ovat kaikki terrierit ja vesikoirat. Teen näyttelytrimmauksia näille ja kotitrimmauksia kaikille koiraroduille.

Valmistuin trimmaajaksi Koulutuskeskus Salpauksesta 2011 ja olen myös opettanut siellä uusia trimmaajia. Olen pitänyt useita trimmaus- ja turkinhoitokursseja eri rotuyhdistyksille, sekä kouluttanut ja kilpaillut agilityssä menneinä vuosina. Nyt pääasiallinen harrastus koirien parissa liittyy lähinnä näyttelyihin sekä jalostukseen.
Pidän jatkuvasti ammattitaitoa yllä alan ammattilaisten ja kasvattajien vetämillä koulutuksilla.

Kohtelen koiria ammattitaitoisesti ja hellästi. Jos koira vaatii erityiskohtelua sairauden, vanhuuden tai muun syyn vuoksi, niin silloin käytössä on oma huone ko. asiakkaita varten.

 

Elisa Kallio

Websize Elisa (2)

Olen nuoresta iästäni huolimatta harrastanut koirien parissa lähes koko ikäni. Kotoani löytyy kaksi bordercollieta, joiden kanssa harrastan aktiivisesti rallytokoa, koiratanssia sekä satunnaisesti muita harrastuslajeja. Olen opiskellut koirien käyttäytymistä, kouluttamista ja käsittelyä itsenäisesti vuosien ajan ja unelmani ovat aina liittyneet koirien parissa työskentelyyn. Unelmanani on aina ollut koirien parissa työskentely ja se näkyy työnteossani. Rakastan omaa työtäni!

Valmistuin koulutetuksi trimmaajaksi Koulutuskeskus Salpauksesta keväällä 2021. Olen erikostunut trimmaajana pentuihin, erityisesti lähellä sydäntäni on pentujen opettaminen trimmaukseen ja käsittelyyn. Opiskelen tällä hetkellä eläintenkouluttajaksi työni ohessa, tämän myötä haluan yhdistää kouluttamisen osaksi trimmausta. Pentujen trimmaukset suunnitellaan aina koirakohtaisesti ja ne tehdään useammassa osassa pennun jaksamisen rajoissa. Osaamisalaani kuuluvat myös kaikenlaiset kotikoirien trimmaukset: nypinnät, turkin ajelut, muotoonleikkaukset, pesut ja kynsienleikkuut.

Tärkeintä minulle on kohdella koiria ammattitaitoisesti koiran tarpeet huomioon ottaen. Olen työskennellessäni johdonmukainen, varma otteissani ja hellä. Jos koirasi vaatii erityiskohtelua, keksimme varmasti yhdessä ratkaisun.